Friday, 12 August 2011

berbuka with them =)

assalamualaikum,
wah hari ini kown akan updatekan banyak-banyak blog coz dah lama tertunggak! haiiiyaaa busy ma skrang nih hik3 hurmmm so kown nak sambung activity clearance hari itu! hik3 hurmmm lepas kitorang buat clearance, kami pergi ke BSN coz cik nija kita tak beli lagi pin BSN for PTPTN~ nih mereka di BSN Merbok!

ni cik nija! =)
ni che lynna =)

after that kitorang pergi ronda-ronda SP tercinta! 
sampai je waktu berbuka, kitorang pergi berbuka di RMJ (Restoran Mesra Jaya)
berbuka di RMJ? wahhh! kown berbuka dengan mereka and with my MR. A hik3 macam-macam kami bualkan...ni gambar time kami sampai di RMJ~ taken by MR. A

seronok la dapat berjumpa sahabat-sahabat ku! aiyak rindu korang! :)
hurmmmm lepas tuhhh kami dikejutkan dengan kedatangan BATEK n SHAM~ phewwww ramai kan kami! syioknya! ramai berbuka! nih aktivity kami sepanjang berbuka! wuuuhuuuu!








sedapkan? lepastuh kami pon berpisahhh! balikkkkk! =) hurmmm nak buat macam mana.... lain kali jumpa lagi kan kan.. selamat belajar sahabat sahabatku! =) berjuang untuk keluarga! yes! 

khairunnisa a.k.a kown

1 comment:

  1. haha teringt kes rokok si MR A tuh... sungguh buat lawak :)

    ReplyDelete