Thursday, 11 August 2011

Clearance at UiTM Merbok, Kedah :)

Assalamualaikum,
wah kali nih kown nak kongsi cerita yang kown pergi buat clearance and dah sah pon jadi
ex-student di UiTM Merbok, Kedah.. alamak sedihnya....


kown pergi buat clearance bersama-sama ex-hausmate :) lynna, abell, and nija
perghhh lepas sahur kown mangkit punya awai kejutkan
diorang semua... buat pengetahuan semua diorang datang dari selatan dan timur
wah ayat SKEM... abell and lynna dari KL and nija dari Kelantan

kitorang bertolak ke UiTM pukul 9.00 pagi
tepat jam 9.37 pagi kitorang sampai...
so pergi lah buat semua... yang paling best hari tuh kown parking semua tempat yang salah..
dah hari last di UiTM Merbok kan...

kitorang pergi ke bahagian hal ehwal akademik (ambil kertas clearance), kown parking dengan slumbernya di tempat Koordinator apa tah best gila langgar peraturan... almaklumla hari last..

bila pergi ke bahagian hal ehwal pelajar pulak... parking ada 3 kown parking melintang sesuka hati depan HEP tu... perghhh otai gila hari tuh... bila lagi kan nak langgar peraturan...

then pergi ke bahagian keselamatan... dengan slumbernya parking kreta depan pejabat dia... tak pernah dibuat orang.... hak3 kelakar... langgar semua...ni gambar time dalam bahagian keselamatan



kown n lynna~

then kami pergi ke library , jumpa koordinator and last sekali kena patah balik ke bahagian hal ehwal pelajar sebab nak bagi borang tuh balik... hurmm kad matrik yang kusayangi di uitm pon kena potong at LAST! huuu sedihhh tapi sikit je lah... tapi janji potong kan?

ni lah hasilnya~



kown a.k.a khairunnisa


1 comment:

  1. Haha mmg otai gile lah awk, langgar parking kan =p
    layaaannnnn!!!:P but nice memory keon :) xkan lupekan sampai bile2!

    ReplyDelete